Cases

Café Gudar
v/Tørring Camping


Design af logo til ny café på Tørring Camping

Frie hænder og en god historie. Nogen gange så føles det som om at man får noget serveret på et guldfad. Det var ikke et guldfad, men en natur camping plads lige op af Gudenåen med kanofart og udeliv.

Sagnet om halvguden Gudar som stjal prinssen inspirerede mig til dette logo. Hendes far sendte vandet efter halvguden og derved skabte han Gudenåen som starter ikke langt fra Tørring.

Regler er til for at blive brudt! Kliché men sandt.
De gamle regler om hvordan et logo skabes bedst, lægger jeg nogen gange på hylden og skaber det udfra hjertet i stedet. Her er en god fortælling i logoet, som man kan gå på opdagelse i.

Det er ofte at mine illustrtioner indgår i logoer og anden form for kommunikation. Det gør logoet levende og spændende med uendelige muligheder. Der er fri leg og det er der ofte behov for, så det kan tilpasses enhver lejlighed. 

Jeg vil varmt anbefale at du besøger Tørring Camping og Café Gudar, hvor der er skøn betjening og enkelt men super lækkert mad.

Café Gudar - Tørring Camping

Livsdoula
Uddannelse


Ann-Emilie Augustinus

Den naturlogiske jordemoder


Design af logo til eksisterende identitet

Jeg blev kontaktet af den vise kvinde Ann-Emilie fordi hun havde en drøm. Hun havde på NO TIME skabt en uddannelse, som ikke "bare" var en doula uddannelse men en LIVS-doula uddannelse.

Ann-Emilie havde selv tænkt at det smukke symbol for ungkvinde, moder og viskvinde skulle være en del af denne uddannelses essens. Triskele består af 3 spiraler og findes i hele verden som et stærkt symbol, dog i flere udgaver. 

Sammen med Ann-Emilie skitserede jeg dette symbol, mens jeg hørte hende fortælle om uddannelsen, drak en kop the og snakkede urter. 


Efter en rentegning og diverse filer, blev dette logo implementeret på hendes eksisterende hjemmeside.

ModerJord.eu

Jeg ville gerne lave en hjemmeside som viste min personlighed, men kunne ikke beskrive dette pr telefon. Jeg fandt frem til Helle som er en super dygtig creator, der med sin empatiske, rolige indlevelse og professionelle facon "fangede" min sjæl i samtaler omkring hjemmesiden, Helle hjalp mig med at få mit "udtryk" til live. Jeg vil ikke tøve med at kontakte Helle igen, når jeg har brug for input, illustrationer og gode råd. Alt i alt et fantastisk samarbejde jeg er dybt taknemlig for. :-)
– Bodil Thing –
freemind.dk

Free Mind
v/Bodil Thing


Udvikling af et visuelt rum, samt rådgivning i forhold til Bodil's fremtidsdrømme


Jeg blev kontaktet af Bodil, da hun ønskede at få udviklet et visuelt rum til hendes nye virksomhedsnavn; Free Mind.

Det er ikke altid jeg anbefaler, at mine kunder investerer i logo som det første. Nogen gange, er der andre virkemidler, som har brug for at komme i spil først. Dine penge, skal bruges på DET SOM VIRKER! Derfor havde vi først en snak om Bodils drømme for fremtiden, og hvor hendes virksomhed fungerer lige nu.

Vi lagde en planen for hendes hjemmeside, Facebook og print materiale.

I dag fremstår Bodils hjemmeside, Facebook side og Visitkort meget personlig og med en elegant og fin energi. Hun har fået en lang række af billeder, grafik OG logo, som hun kan anvende i hendes markedsføring fremover. Men lige så vigtigt, er Bodil nu rustet til at komme ud i verden med den som HUN er og det som hun er så dygtig til;

At forene krop med sind/tanker, så du har mod til at finde din vej her i livet!

Jeg ønsker Bodil en dejlig og smuk rejse i alt det nye!


Free-Mind.dk

Dit Indre
lysende hjerteJoan Svendsen og Mona Børgesen

MASSAGE, CLAIRVOYANT VEJLEDNING OG HEALING


Design af logo udfra skitse Joan og Monas egen skitse

Jeg blev kontaktet af de to skønne kvinder, efter et møde vi havde som egentlig omhandlede noget helt andet end logo design – hvor er det fantastisk!


Skitsen de havde lavet, var udfra meditation og budskaber de gerne selv så som en del af deres virksomhed. Min opgave var at gøre det brugbart, enkelt og så kom jeg også med et par ekstra små input. 

Udfordringen ved denne opgave var, at de to iværksættere selv var kommet meget langt i deres iværksætter-process og denne havde jeg ikke været en del af. Til gengæld var de super imodtagelige overfor de idéer jeg havde og tog imod med kyshånd.

Joan og Mona har selv arbejdet videre med logoet og skabt en smuk hjemmeside med loget som en del af deres identitet. 

Tusind tak for opgaven i 2 skønne kvinder og held og lykke med Dit Indre, som er en smuk og kærlig intention.

ditindre.com

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes KreativeOmgivelser.dk // Helle Koed Paulsen

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend